NEREDE KALMIŞTIK BİLGİLENDİRME

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde başlatılan "Nerede Kalmıştık" Eğitim Seferberliği Projesi ile ilgili 15 Ekim 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar çalışma yapılacaktır.

Bakanlığımız tarafından, bu kapsamda Açıköğretim Ortaokulu ve Açıköğretim Lisesi kayıtları, 15 Ekim 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Kadınlarımızın Açıköğretim Ortaokulu ve Açıköğretim Lisesi'ne kayıtlarının arttırılması, yarım kalan öğrenim süreçlerini tamamlamalarına imkân sağlanması ve bir üst öğrenime yönlendirilmesi için "Nerede Kalmıştık" Eğitim Seferberliği Projesi kapsamında, açıköğretim kayıtlarının sona ereceği 15 Ekim 2021 tarihine kadar sürecek kayıt döneminin iyi değerlendirilmesi önem arz etmektedir.

Kayıtlarının yapılması amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekmektedir.

13.10.2021 402

13-10-2021